SORRENTO HAARLEM

SORRENTO HAARLEM Italiaans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 477 beoordelingen
5 apr 2020 om 14:47 Eten was prima en goede porties, bezorging netjes op tijd. Echter staat erbij de pasta's niet bij dat er kaas overheen wordt gestrooid. Helaas gebeurd dit wel en hierdoor de helft van het eten weg kunnen gooien.
4 apr 2020 om 20:13 Zelfs iets voor de opgegeven bezorgtijd bezorgd. Het eten was heerlijk.
4 apr 2020 om 13:35 Perfect op tijd bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk (zoals altijd)
4 apr 2020 om 10:16 Een kindermenu besteld maar kreeg een kipmenu voor volwassenen en geen aardappeltjes maar pasta. Gebeld naar het restaurant maar daar wordt gezegd dat er geen aardappeltjes bij het kindermenu zit, de kaart geeft dat wel aan. Kids zijn erg teleurgesteld
4 apr 2020 om 5:45 Zoals altijd: heerlijk eten! Op tijd bezorgd en ja bereid door de eigenaar Mahmut
1 apr 2020 om 6:42 Jaren trouw aan Sorrento pizza's. Altijd goed op temperatuur/heet. Verse ingrediënten opde pizza. En een krokante dunne bodem. Dus Sorrento
31 mrt 2020 om 21:11 Dit was echt hartstikke lekker en veel meer dan we dachten te krijgen. Maakt een heleboel goed in deze dagen van thuis zijn. Echt top!
31 mrt 2020 om 20:57 Pizza’s waren heerlijk!
29 mrt 2020 om 21:33 Heerlijk gegeten, alles was keurig verzorgd en een vriendelijke bezorger die alles netjes deed ivm de huidige situatie...en was keurig op het afgesproken tijdstip...
29 mrt 2020 om 20:39 Helaas een slechte ervaring. Menukaart zag er goed uit, maar het eten viel erg tegen. Het was Koud, smaakte naar karton en weinig mooie producten te vinden. Niet echt Italiaans. Ik bestel hier niet opnieuw
29 mrt 2020 om 19:36 Grove zwarte haren in het eten! Toen ik belde om te vragen wat ze er aan gingen doen kreeg ik alleen maar een grote mond. Uiteindelijk toegezegd dat ik mij geld terug krijg, maar heb nog niets gezien. Smerig en slechte service.
28 mrt 2020 om 8:31 Pizza was koud en ovengerechten absoluut niet lekker.