ITALIAANS RESTAURANT SORRENTO

ITALIAANS RESTAURANT SORRENTO Italiaans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1085 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans restaurant Sorrento. Meer weten? Ontdek meer

3 aug 2022 om 10:24 Werkelijk uitstekend eten op een temperatuur alsof het bij je thuis is klaargemaakt. Misschien is de frisdrank iets te duur, maar het eten was heerlijk
2 aug 2022 om 21:34 Lekkere pizza & snelle bezorging!
29 jul 2022 om 21:15 Goed gevulde insalata mista!
28 jul 2022 om 21:08 Fantastic food!
24 jul 2022 om 19:18 Was genieten! Goede hoeveelheid, wa en met de smaak van antipasti di sorrento vooraf en de misto della casa waan je je even op een zonnig plein in Italië. Enig puntje was dat de Salmone alla griglia een tikkeltje aan de droge kant was. Bezorging top!
18 jul 2022 om 8:41 Eten was weer superlekker, top!
6 jul 2022 om 21:00 Zoef zoef …. Heeel snel bezorgd ! ( woon om de hoek) En erg lekker. Grote portie. Vers en al dente. Penne carbonara. Top!! Vriendelijke “good looking “bezorger !
5 jul 2022 om 20:46 Prima, niets mis mee. Lekker gegeten
1 jul 2022 om 23:19 We bestellen vaker en altijd heerlijke pizza’s! Vandaag helaas wat minder, had net wat korter gebakken mogen worden. De bodem en het korstje waren net even te hard. De extra’s die we hadden gevraagd hebben we ook niet allemaal gekregen.
25 jun 2022 om 20:40 Pasta penne carbonara. Een grote portie lekkere al dente penne met voldoende saus en spek. En warm brood met n goede kruidenboter. Bezorger beleefd en vriendelijk alleen de bezorgtijd …50 min. … ik woon 2 min rijden/8 min lopen van het restaurant.
17 jun 2022 om 22:46 Heb hier eerder pizza besteld en waren daar erg tevreden over, dachten deze keer calamari fritti te wagen. Het was vettig en somperig, niet lekker dus.